Ik vang ook het stokje !




ja... derdekeergoedekeer daagde mij uit.
De uitdaging: tien dingen over mezelf vertellen die je nog niet weet.
Zijn er eigenlijk dingen die je nog niet over mij weet?
Allez, voor in het geval van :

Waar gaan we beginnen ?

1. Om te beginnen ben ik vooral de supertrotse moeder van mijn dochter Cato. Een superdochter die me -(met weinig woorden)- door alles heen sleurt en die me het leven echt de moeite waard maakt.
Cato : I love you!


2. Sinds ik verhuisd ben zit ik plotseling in een groene fase, dwz mijn witte interieur wordt opgevrolijkt door groene spullen. Zelfs in de winkels is groen die bij mij in het oog springt. De andere kleuren loop ik wat voorbij. En rood, ja dat spreekt mij ook erg aan, maar dat is voor mijn volgende fase .


3. Ik eet eigenlijk heel graag asperges : witte en ja, ook de groene (hier gaan we weer).

4. Ik heb te kampen met de pinterest-verslaving. Als ik een gaatje vrij vind, ben ik getiekketakked om eens een kijkje te nemen op deze fameuze site, die je dan op zijn beurt weer in prachtige blogs brengt. Uren kan ik daar op verslijten. Het geeft me superveel inspiratie, ik heb in feite soms tijd zat, maar toch tijd te kort om die inspiratie tot uiting te brengen.

5. Een beetje palend aan puntje 4. vind ik het ook leuk om toffe spullen te zoeken én te kopen op internet. Niet dat dit dagelijks gebeurt, maar ik vind het altijd spannend wanneer er een pakje in de bus valt. Daarom zijn leuke nieuwe internetadressen altijd welkom. 
Hierbij wil ik wel vermelden dat ik ook wel graag eens buitenkom om naar trendy zaken te gaan zoals deze en deze.

6. Boekjes, strikjes, schone papiertjes, mooie dessins, leuke stofjes, lintjes, kaartjes .... Ik heb er van alles veel. Te veel? Nee, gewoonweg veel.



7. Ik heb (had) ook een passie voor lekker koken en bakken, alhoewel die passie de laatste tijd wel serieus verdwenen is. Ik kan watertanden van recepten in boekjes of blogs, maar het komt er niet van om klaar te maken. Ik probeer af en toe weer eens wat uit zoals eens een dessertje, maar de grote kookkunsten zijn er voorlopig niet meer. Maar het komt terug, het is beloofd ! 

8. Sinds enkele weken volg ik een cursus fotografie. Ik wou mijn reflextoestel wat beter leren kennen, en al is alles nog een beetje Latijn, ik vind het toch zeer boeiend.

9. Ik hou van Ann  Christy. Ik vind dat een fantastische madam met een zeer mooie stem.Ik durf haar cd's wel eens zéér luid te zetten.


10. Moest ik ooit naar een eiland moeten gaan en ik mag maar 1 ding meenemen, dan zou ik niet naar dat eiland gaan want ik wil op zijn minst 3 dingen meenemen : tandpasta, nen laptop en Cato.


Zo, en nu gooi ik het stokje naar volgende mensen om ook 10 dingen over zichzelf te vertellen.










4 opmerkingen:

  1. Amaai, zo'n schone madam Cato!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. amai, schoon dinges.
    nen serieuzen boterham zulle mijn opdrachtje,
    maar ok... ik ga hem aan.
    u hoort er nog van, geef me wat tijd
    en misschien kom je dingen van me te weten die je nog niet wist....:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. voila, Mireilleke
    ge kunt meer van mij te weten komen via mijn blog,
    maar we kennen elkaar door en door,
    kdenk niet dat we iets nieuws kunnen bekennen voor elkaar,
    dus echte vriendinnen nieuwaar X

    BeantwoordenVerwijderen